Digikahvit - Sovitaan tapaaminen

  —  27.06.2016

Oletko kiinnostunut digitalisaation mukanaan tuomista mahdollisuuksista, mutta et tiedä miten aloittaa? Lupaamme auttaa asioissa eteenpäin ilman minkäänlaisia sitoumuksia, tavataan kahvin tai vaikka lounaan merkeissä ja jutellaan nykytilanteesta sekä mahdollisuuksista. 

Me tunnemme digitalisaation mukanaan tuomat mahdollisuudet ja Sinä tunnet oman liiketoimintasi. Nämä tiedot yhdistämällä voidaan saada liikkeelle jotain isompaa ja yllättävän nopeasti, edullisesti!

Voimme lisäksi auttaa myös it-talojen kanssa käydyissä keskusteluissa ja varmistaa, että asioista puhutaan oikealla tavalla. 

Laita meille vaikka sähköpostia, niin perustajamme ja toimitusjohtajamme Mikko ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja auttaa asioissa eteenpäin. 

Tarjoamme myös palveluja, joita voi hyödyntää kätevillä Innovaatioseteleillä, joita myöntää tällä hetkellä mm. Tredea yhteistyössä Tampereen kauppakamarin kanssa sekä Tekes. Löydät lisätietoa täältä:


Digikokeilu: Nopeat kokeilut - Heti käytäntöön

Digipilotti. Kokeilun/Prototyypin toteuttaminen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Esimerkiksi tiettyjen työvaiheiden raportointi, IoT:n käyttöönotto pilotointitarkoituksiin ja palautteen keräämistä varten. esim. Työnteon raportointiin liittyvät mobiilisovellukset, seuranta, raportointi ja analytiikka.


Digikonsepti - Ideasta suunnitelmaksi

Toteutetaan palvelun/sovelluksen konsepti käyttäen esim. rautalankatoteutuksia. Arvioidaan konseptin toteuttamisen budjetti ja aikataulu ja tuotetaan tarvittava dokumentaatio tarjouspyyntöjen tekemiseksi.


Digitalisaattori - Ratkaisu digitalisaation käynnistämiseksi

Palvelupaketti, joka sisältää 12 yhdentyöpäivän mittaista digitalisaatiokonsultaatiota. Esimerkiksi työpajoja, haastatteluja ja työprosessin seurantaa sekä toimenpiteet digitalisaation käynnistämiseksi Lean Startup –menetelmiä noudattaen


LÄHETÄ VIESTI

Terveisin
Mikko Sävilahti,
mikko@haltu.fi,
+358503506464